Varovanje vaših podatkov

Upravljalec spletne strani www.alteka.si je podjetje Alteka d.o.o. V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja upravljalec zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek
  • naslov in kraj bivanja
  • naslov elektronske pošte (vaše uporabniško ime)
  • poljubno oblikovano geslo
  • ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu

*Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, upravljalec ne odgovarja.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih dostopate do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik se shrani tudi trajni piškotek, to je identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku spletne strani www.alteka.si shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Upravljalec spletne strani www.alteka.si lahko podatke uporabi za namene statističnih analiz.

Dostavni službi – Pošti Slovenije bodo dostavljeni podatki za dostavo.

Podatki, ki jih www.alteka.si zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne strani ali www.alteka.si ali podjetja Alteka d.o.o, ki s spletno stranjo upravlja.